Cheeseburgeri Verzi Din Chile

Cheeseburgeri Verzi Din Chile
Cheeseburgerii verzi din Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 745 calorii, 44G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.07 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii de carne de vită, chifle de hamburger, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cheeseburgeri Verzi Din Chile, Cheeseburgeri Verzi Din Chile, și Cheeseburgeri Verzi Din Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Grătar de căldură la mare. Formați carnea în 4 (8 uncii) burgeri și condimentați fiecare burger pe ambele părți cu 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătați până se carbonizează pe ambele părți și gătiți până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați 2 felii de brânză pe fiecare burger, închideți capacul sau cortul cu folie și gătiți până când brânza tocmai s-a topit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Așezați burgerii pe chifle și acoperiți cu câteva linguri de sos verde de Chile și salată, roșii și jalapeno murat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Așezați toate ingredientele într-un blender; amestecați până se omogenizează și serviți cu cheeseburgerii.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Papet del Mas Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Papet del Mas Cava Brut
Papet del Mas Cava Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare și clară. Senzația de gust în gură este foarte plăcută, ușoară și bine echilibrată, senzație proaspătă și foarte veselă, persistență bună, cu note de fructe și flori. Gustul vă invită să continuați să savurați vinul.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista