Cheeseburgeri Verzi Din Chile
Această rețetă face 4 porții cu 421 calorii, 3G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți sare kosher și piper proaspăt crăpat, ulei de canolan, ardei iute serrano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cheeseburgeri Verzi Din Chile, Cheeseburgeri Verzi Din Chile, și Cheeseburgeri Verzi Din Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime.
Așezați ardeii iute pe o tavă de prăjit cu usturoiul și ceapa.
Stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare, piper și chimen și apoi puneți-l sub broiler pentru a găti, 5 până la 7 minute. Odată ce pielea s-a blisterat și ceapa s-a carbonizat ușor în jurul marginilor, scoateți-o din cuptor.
Lăsați să se răcească ușor, apoi îndepărtați și aruncați pielea chilelor mari, împreună cu semințele și tulpinile.
Așezați carnea de chile, ceapa și usturoiul într-un robot de bucătărie.
Adăugați sucul de lămâie și pulsul de 5 până la 6 ori pentru a toca aproximativ legumele; nu tăiați peste măsură ce doriți ca salsa să fie groasă și să aibă încă o mulțime de texturi unde puteți vedea bucăți din chile. Gustați și condimentați încă o dată, apoi puneți deoparte în timp ce pregătiți burgerii.
Pentru burgeri: Preîncălziți un grătar în aer liber și ștergeți grătarele cu un prosop de hârtie șters cu ulei. Acest lucru nu numai că curăță grătarul, ci creează o suprafață antiaderentă.
Formați pieptul de pământ în patru prăjituri de 8 uncii de aproximativ 1/2 inci grosime. Faceți-le puțin mai mari în diametru decât chiflele dvs., deoarece se micșorează atunci când gătesc. De asemenea, adăugați o gropiță în centru, pe măsură ce burgerul se umflă în mijloc atunci când este gătit, iar acest lucru va asigura un pat plat, uniform.
Presărați ambele părți cu sare și piper, apoi așezați pe partea fierbinte a grătarului. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute pe o parte, apoi intoarceti chiftelele si acoperiti cu branza. Închideți grătarul sau așezați un bol metalic deasupra pentru a topi brânza și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Tăiați chiflele de hamburger și prăjiți ușor pe grătar.
Pentru asamblare, așezați salata, ceapa și Roșia pe baza chiflei de burger. Se acoperă cu o prăjitură la grătar și se pune deasupra o lingură cu vârf de salsa verde prăjită de chile. Ungeți chifla de burger de sus cu mayo, dacă doriți, și așezați jumătatea superioară a chiflei de burger deasupra.