Cheddar și biscuiți de salvie
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, Cheddar & Sage scones ar putea fi o mare lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 38 de cenți pe porție, veți obține un mic dejun care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă este plăcută de 271 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină auto-crescătoare, pudră de muștar, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării Europene. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Biscuiți din făină de porumb cu salvie și Cheddar, Parmezan Salvie Scones, și Mini scones de salvie și ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Se amestecă făina, pulberea de muștar, sarea de linguriță și o măcinare a piperului negru într-un castron mare. Frecați untul până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Se amestecă jumătate din brânză și salvie.
Se amestecă împreună oul și Zara într-un castron separat.
Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și turnați toate, cu excepția lingurii din amestecul de zară. Lucrând rapid, amestecați până când amestecul formează un aluat moale, spongios. Se răstoarnă pe o suprafață ușor făinată și se frământă scurt până se omogenizează.
Rulați până la un pătrat gros de 3 cm.
Tăiați în sferturi, apoi jumătate din fiecare sfert în diagonală, astfel încât să aveți 8 triunghiuri.
Așezați biscuiții pe o tavă de copt cu făină, periați cu Zara rămasă, presărați peste brânza rămasă și acoperiți fiecare cu o frunză de salvie.
Coaceți timp de 12-14 minute până când sunt bine înălțate, aurii și sunet gol atunci când sunt bătute pe fund. Mănâncă încă cald, întins cu unt.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Scone funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "