Cheddar-Usturoi Portabella Souffl 8s

Cheddar-Usturoi Portabella Souffl 8s
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Cheddar-Garlic Portabella souffl Circuls. O porție conține 372 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pesmet, sare, ciuperci portabella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Cheddar Arpagic Souffl 8s, Cheddar Individual & Arpagic Souffl 8s, și Porumb Cheddar Alb Individual-Chili Souffl 6s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți ciupercile. Tăiați tulpinile la culoare cu capace. Tăiați capetele decolorate din tulpini, apoi tocați mărunt tulpinile. Puneți capacele, cu cupa în sus, pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Tăiați 4 foi de folie, fiecare de 12 pe 16 inci. Îndoiți fiecare foaie pe lungime în jumătate, apoi din nou în jumătate. Ungeți generos 1 parte a fiecărei benzi de folie și praf cu pesmet. Înfășurați strâns fiecare bandă de folie, partea de firimitură, în jurul unui capac de ciuperci, capete suprapuse; fixați cu agrafe metalice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu, amestecați 2 linguri de unt, usturoi și tulpini de ciuperci până când tulpinile sunt rumenite și moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați făină, sare și piper și amestecați încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se ia de pe foc și se amestecă în lapte până când amestecul este neted. Se amestecă la foc mare până la fierbere, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Se ia de pe foc, se adaugă 1 cană de brânză și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Adăugați arpagic și gălbenușuri de ou și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
8
Într-un castron adânc cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide și umede. Se amestecă aproximativ 1/3 din albușuri în amestecul de brânză, apoi se îndoaie ușor amestecul de brânză în albușurile rămase până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se amestecă amestecul în mod egal în capace de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
10
Se presară uniform cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
11
Coaceți într-un cuptor 375 până când suflele sunt bine rumenite, aproximativ 30 de minute (aproximativ 25 de minute într-un cuptor cu convecție). Îndepărtați rapid agrafele și trageți folia liberă, ușurându-vă cu un vârf de cuțit, dacă este necesar. Cu o spatulă largă, transferați sufletele în plăci.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista