Cheddar-Sos De Cidru

Cheddar-Sos De Cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de Cheddar-cidru. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, muștar, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere caramelizate + brânză Cheddar covrigi moi cu sos de scufundare cu cidru de mere, Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, și Cheddar și Fondue de cidru tare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o tigaie, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
2
Se adaugă brânza, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Serviți peste biscuiți, pâine prăjită sau pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
BiscuițiBiscuiți
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista