Cheddar-Răsturnări De Plante Medicinale

Cheddar-Răsturnări De Plante Medicinale
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Răsucirile cu Cheddar-Herb ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 182 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, oregano, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cheddar-Răsturnări De Plante Medicinale, Răsuciri De Pâine Cheddar, și Răsuciri De Plante De Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați 2 foi mari de copt cu pergament. Într-un castron, combinați brânza, ierburile și cayenne. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Crenguțe De Cimbru, Doar Frunzele2-3 Crenguțe De Cimbru, Doar Frunzele
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți o foaie de patiserie într-un dreptunghi de 16 x 9 1/2 inch. Cu partea scurtă orientată spre tine, întinde jumătate din amestecul de brânză peste jumătatea inferioară a foii de patiserie. Îndoiți jumătatea superioară a produselor de patiserie spre dvs. peste jumătatea inferioară, închizând amestecul de brânză (în dreptunghi de 8 pe 9 1/2 inch). Apăsați patiseria în jos pentru a ajuta straturile de aluat să adere și să forțeze buzunarele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Rulați patiseria într-un dreptunghi de 8 pe 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Se transferă pe foaia de copt; se răcește timp de 20 de minute. Repetați cu foaia de patiserie rămasă și amestecul de brânză. Se da la frigider pentru 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la425f.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
5
Scoateți -17°oaie de patiserie din frigider și așezați-o pe o tăietură ușor făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Așezați o foaie proaspătă de pergament pe foaia de copt. Cu un cuțit ascuțit, tăiați marginile inegale din patiserie, apoi tăiați patiseria în benzi de 32 de 1/2 pe 8 inci. Ținând 1 capăt în fiecare mână, răsuciți fiecare bandă de 3 sau 4 ori și așezați 1 inch pe foaia de copt căptușită, apăsând capetele în jos. (Veți potrivi 10 până la 12 răsuciri pe fiecare foaie.)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Coaceți răsucirile timp de 12 până la 14 minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
8
Transferați răsucirile pe rafturile de sârmă pentru a se răci. Repetați cu patiseria rămasă.
9
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În34 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Revista