Cheddar-Pâine De Bere Cu Arpagic
Cheddar-pâine de bere arpagic este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 324 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr, unt, făină auto-în creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Cheddar-Pâine De Bere Cu Arpagic, Pâine De Arpagic Cheddar, și Pâine rapidă ușoară în două moduri: Bananan de căpșuni și arpagic Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente; se toarnă într - o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Se toarnă unt topit deasupra.
* Berea nealcoolică sau ușoară poate fi înlocuită.