Cheddar-Pâine De Bere Cu Arpagic

Cheddar-Pâine De Bere Cu Arpagic
Cheddar-pâine de bere arpagic este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 324 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr, unt, făină auto-în creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Cheddar-Pâine De Bere Cu Arpagic, Pâine De Arpagic Cheddar, și Pâine rapidă ușoară în două moduri: Bananan de căpșuni și arpagic Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente; se toarnă într - o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se toarnă unt topit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
* Berea nealcoolică sau ușoară poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere UșoarăBere Ușoară
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista