Cheddar Picant-Burgeri Umpluți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii condimentați umpluți cu Cheddar. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 732 calorii, 71G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Dacă aveți toppinguri: roșii, ardei chipotle în sos adobo, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bacon Cheddar Umplute Burgeri, BBQ Ranch umplute Cheddar burgeri, și Burgeri Umpluți Cu Bacon-Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați ardeii chipotle într-un blender până se omogenizează. Măsurați 4 lingurițe de piure, rezervând restul pentru o altă utilizare, dacă doriți.
Combinați 4 lingurițe de piure, carne de vită măcinată și condimente de friptură într-un castron mare până la amestec. (Nu suprasolicitați amestecul de carne.) Forma amestec în 8 (4-inch) chiftelele; loc 1 felie de brânză pe fiecare din 4 chiftelele. Top cu restul de 4 patties, apăsând marginile pentru a sigila. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
7 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când carnea de vită nu mai este roz.
Serviți burgeri pe chifle cu toppinguri dorite.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit McCormick Grill Mates Montreal Steak Seasoning și Cracker Barrel Sharp Cheddar Cheese.