Cheddar-Pecan Fasole Verde Caserola

Cheddar-Pecan Fasole Verde Caserola
Cheddar-Pecan caserola de fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 284 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână sos de zară, pesmet japonez, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați caserola de fasole verde cheddar, Caserolă Dublă De Fasole Verde Cheddar, și Caserola De Fasole Verde Cu Pecan De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați sosul alb de zară, ardeii și 1/2 cană de brânză într-un castron mare; adăugați fasole verde, aruncând ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Lapte BătutLapte Bătut
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați într - un 13-x 9-inch ușor uns sau 3-qt. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Combinați ceapa prăjită franceză, pesmetul Japonez, nucile pecan tocate și restul de 1/2 cană de brânză și presărați peste amestecul de fasole verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
BrânzăBrânză
5
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți imediat.
7
Pecan simplu-caserola de fasole verde: omiteți brânza Cheddar ascuțită mărunțită. Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caserola De Fasole VerdeCaserola De Fasole Verde
Brânză Cheddar AscuțităBrânză Cheddar Ascuțită
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați ceapa prăjită franceză, pesmetul japonez și nucile pecan tocate într - un strat uniform într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți 8 până la 10 minute sau până la prăjit, amestecând după 5 minute. Pregătiți sosul alb de zară și fasolea verde albă simplă, conform instrucțiunilor. (Nu scufundați fasolea în apă cu gheață.) Aruncați ușor fasolea verde și ardeii grași roșii prăjiți și lingurați pe un platou de servire. Se acoperă cu sos alb de zară și se presară cu amestec de nuci pecan prăjite. Face 6 până la 8 porții; pregătire: 10 min.,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Fasole VerdeFasole Verde
Lapte BătutLapte Bătut
ApăApă
FasoleFasole
Nuci PecanNuci Pecan
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți: 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista