Cheddar irlandez și fondue Stout
Rețeta Cheddar irlandez și fondue Stout ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 45 minute. Această băutură are 405 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, concentrat de suc de mere, stout irlandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Încercați Cheddar Irlandez Și Fondue Stout, Fondue Irlandeză cheddar cu Stout și whisky, și Cheddar de fermă și fondue Irlandeză cu cartofi noi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiti toate legumele pana se inmoaie, aproximativ 15 minute. Aranjați legumele și merele în jurul marginii platoului mare.
Între timp, aruncați brânza cu făină într-un castron mare. Aduceți 3/4 cană stout, concentrat de suc și muștar pentru a fierbe într-o cratiță mare la foc mediu. Adăugați treptat amestecul de brânză, amestecând constant, până când brânza este topită și netedă, subțierea cu mai tare, dacă doriți. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați fondue în castron.
Așezați în centrul platoului cu legume.
Sharp white cheddar este un substitut excelent pentru cheddarul irlandez.