Cheddar Hash Brown omleta este un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 502 calorii, 23g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi maro hash, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Omletă Maro Hash, Omletă Maro Hash Occidentală, și Omletă Cu Brânză Brună Hash.
Instrucțiuni
1
Într-un 10-in. tigaie antiaderentă, sotati cartofii, ceapa și ardeiul verde în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se presară cu șuncă. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, piperul și sarea; se adaugă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pe măsură ce ouăle se pun, ridicați marginile, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt setate, scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Se presară cu brânză cheddar; îndoiți omleta în jumătate. Capac; fierte timp de 1-2 minute sau până când brânza este topită.