Cheddar-Asparagus Potpie

Cheddar-Asparagus Potpie
Cheddar-Asparagus Potpie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de sparanghel, făină, cartof și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cheddar-Asparagus Potpie, Potpie De Pui Cheddar, și Potpie Ușoară De Pui Cheddar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Gatiti sparanghelul in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scoateți din tigaie cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați sparanghelul într-un castron; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați cartoful în tigaie; gatiti in apa clocotita 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgere.
7
Adăugați la sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Puneți făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin usturoi) într-o cratiță mare. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 10 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
10
Adăugați brânză, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
11
Se ia de pe foc; se amestecă sparanghelul, cartoful, șunca și ceapa. Puneți amestecul de sparanghel într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca) și periați ușor 1 parte de filo cu aproximativ 1 linguriță de unt topit. Îndoiți phyllo în jumătate transversal și puneți-l peste umplutură. Repetați procedura cu restul de filo și unt. Tăiați excesul de filo de pe marginile vasului și aruncați-l. Înveliți ușor phyllo cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se rumenesc și se înfundă în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista