Cheddar, arpagic și souffl de slănină Canadiană 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cheddar, arpagic și Canadian Bacon souffl nr. Această rețetă servește 6. O porție conține 228 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână albușuri, gălbenușuri, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Omletă Canadiană Cu Slănină Și Brânză Cheddar, Slănină canadiană și Flan de brânză Cheddar, și Slănină canadiană și Flan de brânză Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 4 căni. Pune deoparte. Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; adăugați șalotă. Saut 3 minute sau până la moale (nu maro); se amestecă în sare.
Combinați amestecul de șalotă, laptele și următoarele 5 ingrediente (prin gălbenușuri de ou) într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați 3 1/2 căni de pesmet; se amestecă până se omogenizează bine.
Înveliți un vas de suflet de 1 1/2 litru cu spray de gătit; presărați restul de 1/2 cană pesmet peste fund și părți laterale.
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor 1/4 amestec de albuș de ou în amestec de șalotă; pliați ușor amestecul rămas de albuș de ou. Lingura în vasul souffl.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când souffl este setat.