Cheddar Alb-Brânză De Arpagic Pimiento
Cheddar alb-brânza pimiento ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 15 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 128 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sos Worcestershire, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brânză Cheddar albă și cartofi Festonați cu arpagic, Pimiento la grătar, Cheddar și slănină pe aluat, și Mac Cheddar alb și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți jumătate de brânză folosind găurile mari ale unei răzătoare de cutie; radeți jumătatea rămasă de brânză folosind găurile mici de răzătoare de cutie. Se amestecă împreună maioneza și următoarele 6 ingrediente. Se amestecă brânza Cheddar până se omogenizează bine.
Lăsați să stea 15 minute.
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 3 zile.