Chavrie Raita Cu Miel La Gratar

Chavrie Raita cu miel la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 57 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de sare și piper, suc de lămâie, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Picior De Miel La Grătar Cu Raita De Mentă, Cotlet de miel la grătar cu cuscus curry și Raita de dovlecei, și Burgeri de miel curry cu legume la grătar și Raita de mentă pentru rețete similare.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Illahe Vineyards and Winery Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner]()
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.