Charoset de smochine și vin de Port
Rețeta Charoset de smochine și vin de Port este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această băutură are 149 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ruby port, smochine de misiune, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ovație În Picioare: Cupcakes Port Cu Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză, Fondue De Vin De Port, și Sos De Ciuperci Port-Vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță mică, combinați portul și smochinele. Se pune la foc mare și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când smochinele se înmoaie și portul este ușor redus, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-o tigaie mare cu fund greu, la foc moderat, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se caramelizează ușor, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
Într-un castron mare, combinați amestecul de smochine/port, ceapă, nuci de pin și piper.
Se servește la temperatura camerei.
KEDEM marca kosher-pentru-Paște ruby port este disponibil la www.queenannewine.com.