Charishma e foarte gustoase Bhindi Masala

Charishma e foarte gustoase Bhindi Masala
Rețeta Bhindi Masalan foarte gustoasă a lui Charishma este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. O porție conține 193 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pudră de coriandru, ceapă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bhindi Masala / cum sa faci bhindi masala / Okra s, bhindi masala – cum sa faci bhindi masala / bhindi s, și Bhindi Masala.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista