Chard elvețian sotat cu usturoi
Mangolda elvețiană sotată cu usturoi este o garnitură vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto-ovo . O porție conține 81 de calorii , 2 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă conține 4 porții și costă 50 de cenți per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 530 de fani. Un amestec de mangoldă elvețiană, un strop de oțet de vin roșu, ulei de măsline și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 99% . Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quiche cu mangoldă elvețiană și ciuperci , Popover Bake cu mangoldă elvețiană și ciuperci și Linguine cu mangoldă elvețiană .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Adăugați uleiul într-o tigaie mare împreună cu usturoiul și fulgii de ardei roșu. Gătiți la foc mediu până când usturoiul devine auriu.
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Adăugați coastele de mangold tocate și sotați-le până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați frunzele de mangold și condimentați cu sare după gust. Gătiți până când frunzele se ofilesc. Amestecați cu puțin oțet de vin roșu.