Chard Elvețian De Lămâie-Usturoi

Chard Elvețian De Lămâie-Usturoi
Chard elvețian de lămâie-usturoi este un fără gluten și primar garnitură. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 52 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bietă elvețiană, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Chard Elvețian Cu Usturoi De Lămâie, Ciorbă Elvețiană sotată cu lămâie și usturoi, și Chard elvețian cu usturoi și Oregano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoi; saut 2 minute sau până când usturoiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați bietă elvețiană și 2 linguri de apă în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand bietele se ofilesc. Se amestecă sucul de lămâie și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Chard ElvețianChard Elvețian
PiperPiper
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Adăugați 2 căni de ceapă galbenă feliată și o picătură de bicarbonat de sodiu; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
4
Adăugați 12 căni de bietă Elvețiană tocată și 2 linguri de apă în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand bietele se ofilesc. Se amestecă 2 lingurițe de oțet de sherry și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Oțet De SherryOțet De Sherry
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 1/2 cană) calorii 64; grăsime 4G( sat 2G); sodiu 253 mg
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 3 linguri de nuci de pin în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți piulițele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1/4 cană stafide aurii și 1/4 cană apă în tigaie; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 12 căni de bietă Elvețiană tocată; gatiti 3 minute sau pana cand bietele se ofilesc. Se amestecă 2 lingurițe de oțet de vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Chard ElvețianChard Elvețian
6
Se presară cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
7
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 1/2 cană) calorii 90; grăsime 6G( sat 4G); sodiu 231 mg
1
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 2 felii de slănină afumată din lemn de mere în tigaie; gatiti pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 2 lingurițe de oțet de cidru și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat în tigaie, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Se toarnă amestecul de oțet peste 6 căni de bietă Elvețiană tocată; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
OțetOțet
7
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 1/2 cană) calorii 39; grăsime 4G( sat 9g); sodiu 225 mg

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista