Chard Elvețian De Lămâie-Usturoi
Chard elvețian de lămâie-usturoi este un fără gluten și primar garnitură. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 52 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bietă elvețiană, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Chard Elvețian Cu Usturoi De Lămâie, Ciorbă Elvețiană sotată cu lămâie și usturoi, și Chard elvețian cu usturoi și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoi; saut 2 minute sau până când usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați bietă elvețiană și 2 linguri de apă în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand bietele se ofilesc. Se amestecă sucul de lămâie și piperul.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați 2 căni de ceapă galbenă feliată și o picătură de bicarbonat de sodiu; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați 12 căni de bietă Elvețiană tocată și 2 linguri de apă în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand bietele se ofilesc. Se amestecă 2 lingurițe de oțet de sherry și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat.
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 1/2 cană) calorii 64; grăsime 4G( sat 2G); sodiu 253 mg
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 3 linguri de nuci de pin în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Scoateți piulițele din tigaie.
Adăugați 1/4 cană stafide aurii și 1/4 cană apă în tigaie; gatiti 1 minut.
Adăugați 12 căni de bietă Elvețiană tocată; gatiti 3 minute sau pana cand bietele se ofilesc. Se amestecă 2 lingurițe de oțet de vin alb.
Se presară cu nuci de pin.
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 1/2 cană) calorii 90; grăsime 6G( sat 4G); sodiu 231 mg
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați 2 felii de slănină afumată din lemn de mere în tigaie; gatiti pana cand sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați 2 lingurițe de oțet de cidru și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat în tigaie, amestecând cu un tel.
Se toarnă amestecul de oțet peste 6 căni de bietă Elvețiană tocată; aruncă.
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 1/2 cană) calorii 39; grăsime 4G( sat 9g); sodiu 225 mg