Chard elvețian cu mere crocante
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Chard elvețian cu mere crocante ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 59 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, aminoacizi de nucă de cocos, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cremă Elvețiană cremoasă cu pesmet crocant, Chard elvețian și rulouri crocante de șalotă cu coriandru Raita, și Chard Elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați stafidele într-un castron mic și turnați suficientă apă fierbinte pe ele doar pentru a acoperi abia. Pune deoparte.
Tăiați tulpinile de pe bietă. Tăiați și aruncați fundul tulpinilor dacă sunt uscate și tăiați tulpinile în felii de 1/4 inch. Puneți tulpinile feliate deoparte.
Tăiați frunzele pe jumătate pe lungime și apoi tăiați-le în benzi de 1/2 inch. Păstrați frunzele feliate separate de tulpini.
Încălziți un cuptor olandez sau un wok adânc, antiaderent.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când încep să se rumenească. (Dacă este necesar, adăugați apă o lingură la un moment dat pentru a preveni lipirea.)
Adăugați tulpinile de smog și merele și gătiți încă 2 minute.
Scurgeți stafidele, rezervând apa.
Adăugați stafidele și frunzele de smog în tigaie și amestecați bine.
Adăugați 1 lingură de apă de stafide în tigaie și acoperiți bine. Amestecând la fiecare minut sau două, gătiți până când bietul este fraged, aproximativ 6 minute.
Scoateți capacul și gătiți scurt pentru a fierbe orice exces de umiditate.
Se ia de pe foc, se amestecă sosul de soia și oțetul de mere și se adaugă sare și piper după gust.