Chard elvețian cu mere crocante

Chard elvețian cu mere crocante
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Chard elvețian cu mere crocante ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 59 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, aminoacizi de nucă de cocos, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cremă Elvețiană cremoasă cu pesmet crocant, Chard elvețian și rulouri crocante de șalotă cu coriandru Raita, și Chard Elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați stafidele într-un castron mic și turnați suficientă apă fierbinte pe ele doar pentru a acoperi abia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați tulpinile de pe bietă. Tăiați și aruncați fundul tulpinilor dacă sunt uscate și tăiați tulpinile în felii de 1/4 inch. Puneți tulpinile feliate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Tăiați frunzele pe jumătate pe lungime și apoi tăiați-le în benzi de 1/2 inch. Păstrați frunzele feliate separate de tulpini.
4
Încălziți un cuptor olandez sau un wok adânc, antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când încep să se rumenească. (Dacă este necesar, adăugați apă o lingură la un moment dat pentru a preveni lipirea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Adăugați tulpinile de smog și merele și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Chard ElvețianChard Elvețian
7
Scurgeți stafidele, rezervând apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Adăugați stafidele și frunzele de smog în tigaie și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați 1 lingură de apă de stafide în tigaie și acoperiți bine. Amestecând la fiecare minut sau două, gătiți până când bietul este fraged, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți capacul și gătiți scurt pentru a fierbe orice exces de umiditate.
11
Se ia de pe foc, se amestecă sosul de soia și oțetul de mere și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
12
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista