Chard elvețian cu mere crocante

Chard elvețian cu mere crocante
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Chard elvețian cu mere crocante ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 59 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, aminoacizi de nucă de cocos, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cremă Elvețiană cremoasă cu pesmet crocant, Chard elvețian și rulouri crocante de șalotă cu coriandru Raita, și Chard Elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați stafidele într-un castron mic și turnați suficientă apă fierbinte pe ele doar pentru a acoperi abia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Tăiați tulpinile de pe bietă. Tăiați și aruncați fundul tulpinilor dacă sunt uscate și tăiați tulpinile în felii de 1/4 inch. Puneți tulpinile feliate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Tăiați frunzele pe jumătate pe lungime și apoi tăiați-le în benzi de 1/2 inch. Păstrați frunzele feliate separate de tulpini.
4
Încălziți un cuptor olandez sau un wok adânc, antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când încep să se rumenească. (Dacă este necesar, adăugați apă o lingură la un moment dat pentru a preveni lipirea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
6
Adăugați tulpinile de smog și merele și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Chard ElvețianChard Elvețian
7
Scurgeți stafidele, rezervând apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
8
Adăugați stafidele și frunzele de smog în tigaie și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați 1 lingură de apă de stafide în tigaie și acoperiți bine. Amestecând la fiecare minut sau două, gătiți până când bietul este fraged, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Chard ElvețianChard Elvețian
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți capacul și gătiți scurt pentru a fierbe orice exces de umiditate.
11
Se ia de pe foc, se amestecă sosul de soia și oțetul de mere și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
12
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista