Chard elvețian cu ceapă

Chard elvețian cu ceapă
Chard elvețian cu ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ciorbă Elvețiană sotată cu ceapă, Ciorbă Elvețiană sotată cu ceapă roșie, și Ceapă Caramelizată Rapidă Chard Elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați bietă; se prăjește 10 minute sau până se ofilesc. Se amestecă în Worcestershire, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
PiperPiper
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista