Chard cu portocale de sânge și fistic
Chard cu portocale de sânge și fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 161 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, mandarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Salată de spanac cu portocale de sânge și fistic, M salată de portocale cu sânge, fistic și rodie, și M Salată De Portocale Cu Sânge, Fistic Și Rodie.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile din frunzele de bietă.
Tăiați frunzele în panglici largi;tăiați tulpinile. Păstrați frunzele și tulpinile separate.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu; acoperi. Când este fierbinte, adăugați șalotă și zahăr; gatiti 1 minut. Se amestecă portocala; reduceți focul la minim, amestecând frecvent până când șalotele și portocala sunt caramelizate (aproximativ 10 minute).
Întoarceți căldura la mediu; amestecați tulpinile de smog. Gatiti pana se inmoaie, amestecand frecvent (1-2 minute).
Adăugați panglici de bietă; acoperiți și lăsați la abur 2-3 minute, amestecând frecvent. Opriți căldura; re-acoperiți tigaia 2-3 minute.
Se presară sare și piper, amestecând frecvent.
Se presară cu fistic; se servește fierbinte sau la temperatura camerei.