Char Siu peste tăiței de susan

Char Siu peste tăiței de susan
Char Siu peste tăiței de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 481 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați umărul de porc, pasta de chile, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, Tăiței Malaezieni cu Crab și cârnați (Penang Char Kway Teow), și Rețetă Char Kuey Teow (???/ fidea plată prăjită penang pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană sos de soia, miere, oțet, 1 lingură ulei, hoisin, 1 lingură pastă de chile și 3 căței de usturoi, amestecând bine cu un tel; puneți amestecul într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
Sos HoisinSos Hoisin
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
2
Puneți carnea de porc în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 8 ore sau peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți carnea de porc din pungă; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
5
Așezați un suport de prăjire într-o tigaie mică; umpleți tigaia cu apă la o adâncime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Așezați carnea de porc pe raft. Friptură de porc la 450 timp de 15 minute. Ungeți carnea de porc cu o parte din marinada rezervată. Întoarceți carnea de porc; ungeti. Reduceți temperatura cuptorului la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Gatiti carnea de porc inca 40 de minute, batand la fiecare 10 minute. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
8
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute; felie subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Pregătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
10
Combinați restul de 1/4 cană de sos de soia, restul de 2 linguri de ulei, restul de 1 lingură de pastă de chile, restul de 2 căței de usturoi, suc și zahăr într-un castron mare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De SoiaSos De Soia
SucSuc
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați tăiței în castron; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți tăiței uniform între fiecare dintre cele 6 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Combinați coriandru și mentă; presărați aproximativ 1 lingură de amestec de plante peste fiecare porție. Împărțiți carnea de porc în mod egal între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
MentăMentă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista