Char Arctic prăjit lent cu Topping de semințe de lămâie-muștar

Char Arctic prăjit lent cu Topping de semințe de lămâie-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.55 pe portie. O porție conține 175 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, pătrunjel cu frunze plate, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich-uri Arctic char cu Slaw de lămâie-tarhon, Char Arctic prăjit în tigaie cu portocale și rozmarin Beurre Blanc, și Carbon Arctic cu glazură de mandarină-Habanero și bulion de cuscus de lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Într-un castron combinați coaja, uleiul de măsline, pesmetul, pătrunjelul, tarhonul, semințele de muștar, oțetul, sucul de lămâie, muștarul și înlocuitorul de zahăr. Tapetați o tigaie cu hârtie pergament și așezați peștele în tigaie, cu pielea în jos.
Întindeți o parte din amestecul de lămâie-ierburi pe fiecare file.
Coaceți cărbunele timp de 30 până la 35 de minute, în funcție de grosime, până când peștele este aproape complet opac. Se lasă să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De la Cleveland Clinic Healthy Heart Lifestyle ghid și carte de bucate de Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph.D. și Frances Towner Giedt. 2007 de Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph.D., și Frances Towner Giedt. Publicat de Broadway Books.Bonnie Sanders Polin, Ph.D. și Frances Towner Giedt au câștigat un premiu James Beard pentru cartea de bucate Gourmet Joslin Diabetes. Ei sunt, de asemenea, autorii Joslin Diabetes quick and Easy Cookbook, Joslin Diabetes Healthy Carb Cookbook și Joslin Diabetes great Chefs Cook Healthy Cookbook. Bonnie Polin locuiește în Tulsa, Oklahoma, iar Frances Giedt locuiește în Arlington, Texas. Steven E. Nissen, MD, este președinte al Departamentului de medicină cardiovasculară de la Cleveland Clinic Heart and Vascular Institute și actualul președinte al Colegiului American de Cardiologie.