Char Arctic Cu Duxelles și praz
Arctic Char cu Duxelles și praz ia în jurul valorii de 34 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.18 pe portie. Acest fel principal are 184 calorii, 31g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de cărbune arctic, vin, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Arctic Char Pe Un Pat De Kale, Arctic Char cu ciuperci, și Arctic Char Voivodina.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați prazul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați 2 linguri de vin; gatiti 1 minut. Aranjați amestecul de praz în partea de jos a unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Întindeți Duxelles uniform peste amestecul de praz.
Așezați peștele deasupra Duxelelor; se presară cu sare.
Stropiți cu restul de 6 linguri de vin.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți peștele cu praz și lichid de gătit.
Alegere durabilă: Arctic char este o opțiune inteligentă atunci când somonul sălbatic nu este disponibil.