Chapatis

Chapatis
Chapatis este un vegan rețetă cu 8 porții. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă caldă, făină, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Năut și spanac chapatis, și Supă picantă de linte roșie cu brânză chapatis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ușor făină în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Combinați făina și sarea într-un castron mare. Se amestecă apă și ulei pentru a forma un aluat gros; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute). Acoperiți și lăsați să crească la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Împărțiți aluatul în 8 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), modelați fiecare porție într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Lăsați să se odihnească 5 minute.
6
Rotiți fiecare bilă într-un cerc de 6 inci pe o suprafață ușor înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc ușor cu pete întunecate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista