Chapati De Cartofi Dulci Cu Parfum De Scorțișoară
Rețeta Chapati de cartofi dulci cu parfum de scorțișoară este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 8 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 136 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Parfum De Cardamom, Tortellini cu sos de cartofi dulci cu parfum de Chorizo și portocale, și Crepe De Cartofi Dulci Cu Sos De Afine Parfumat De Portocale.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, cartoful, untul, sarea și scorțișoara într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați apă; apăsați amestecul împreună cu mâinile. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până se omogenizează (aproximativ 2 minute).
Împărțiți aluatul în 16 porții egale, modelând fiecare într-o bilă. Lucrând cu 1 bilă la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare într-un cerc de 4 inci pe o suprafață ușor făinată (cercurile vor fi foarte subțiri).
Încălziți o tigaie medie din fontă la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte.
Așezați 1 aluat rotund în tigaie și gătiți 2 minute sau până când apar pete maronii, întorcându-se după 1 minut.
Așezați pâinea pe un suport de gătit peste ochiul unui arzător cu gaz. Țineți pâinea peste flacără cu clești, rotind până când ambele părți ale pâinii sunt umflate și apar pete maronii. (Unii chapatis vor sufla mai mult decât alții). Repetați procedura cu aluatul rămas.