Chapati De Cartofi Dulci Cu Parfum De Scorțișoară

Chapati De Cartofi Dulci Cu Parfum De Scorțișoară
Rețeta Chapati de cartofi dulci cu parfum de scorțișoară este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 8 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 136 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Parfum De Cardamom, Tortellini cu sos de cartofi dulci cu parfum de Chorizo și portocale, și Crepe De Cartofi Dulci Cu Sos De Afine Parfumat De Portocale.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina, cartoful, untul, sarea și scorțișoara într-un castron mare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
CartofiCartofi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați apă; apăsați amestecul împreună cu mâinile. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până se omogenizează (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
4
Împărțiți aluatul în 16 porții egale, modelând fiecare într-o bilă. Lucrând cu 1 bilă la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare într-un cerc de 4 inci pe o suprafață ușor făinată (cercurile vor fi foarte subțiri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Încălziți o tigaie medie din fontă la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați 1 aluat rotund în tigaie și gătiți 2 minute sau până când apar pete maronii, întorcându-se după 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați pâinea pe un suport de gătit peste ochiul unui arzător cu gaz. Țineți pâinea peste flacără cu clești, rotind până când ambele părți ale pâinii sunt umflate și apar pete maronii. (Unii chapatis vor sufla mai mult decât alții). Repetați procedura cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista