Chanterelle Risotto

Reteta Risotto Chanterelle este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de Chanterelle și un cadou pentru oală de risotto Lagostina, Risotto De Ciuperci Chanterelle, și Risotto de Chanterelle cu dovlecei și Prosciutto prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, topiți 2 linguri de unt. Gatiti si amestecati usturoiul si ciupercile in untul topit timp de trei minute, asigurandu-va ca rumeniti putin ciupercile. Pune deoparte.
Între timp, topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă orezul și se gătește timp de 1 până la 2 minute. Adăugați încet bulion de legume 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent și permițând absorbția întregului lichid înainte de a adăuga mai mult bulion. Continuați să gătiți până când orezul este fraged la dinte. Se amestecă amestecul de ciuperci și se încălzește, aproximativ 1 minut. Se amestecă brânza și se condimentează cu sare și piper după gust.