Chana Masala (Mazăre Indiană Sărată)

Rețeta Chana Masala (mazăre indiană sărată) este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pudră de coriandru, pudră de turmeric, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați chana masala , cum să faci chana masala din India de Sud, Năut cu Garam Masala, și Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se macină ceapa, roșiile, ghimbirul, usturoiul și ardeiul chile împreună într-un robot de bucătărie într-o pastă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se prăjesc frunzele de dafin în ulei fierbinte până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă pasta în tigaie și se gătește până când uleiul începe să se separe de amestec și are o culoare maro aurie, 2 până la 3 minute. Condimentați amestecul cu pudră de chili, coriandru, pulbere, gram masala, turmeric și sare; gătiți și amestecați până când este foarte fierbinte, 2 până la 3 minute.
Se amestecă suficientă apă în amestec pentru a obține un sos gros; aduceți la fierbere și amestecați năutul în sos. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când nautul este încălzit, 5 până la 7 minute.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine LesSurre semi Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Se asortează bine cu mâncăruri subtil picante și, de asemenea, completează șunca și mezelurile vindecate. Bucurați-vă cu fructe proaspete tăiate.