Champagne Artichoke Hearts

Champagne Artichoke Hearts
Champagne anghinare inimile ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, sare, vin spumant și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare sunt Pui de șampanie mediteraneană cu inimi de anghinare și măsline, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu combinați untul, usturoiul și ceapa și transpirați timp de 5 minute până când ceapa este moale și translucidă. Se amestecă inimile de anghinare, bulionul de legume și șampania. Condimentează cu sare și piper. Se aduce la foc mic la foc mediu și se lasă la foc mic timp de 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
șampanieșampanie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Pentru a servi, puneți inimile într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista