Challah

Challah
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Challah. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, gălbenuș de ou, cremă fără lactate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Challah, Challah, și Challah.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și 1 linguriță de zahăr în apă caldă, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
2
Lăsați să stea 5 minute sau până la bule.
3
Cremă 1/2 cană de margarină într-un bol mare de amestecare; adăugați treptat zahărul rămas și sarea, bătând bine. Opărește crema care nu este lactată; se lasă să se răcească la 105 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
MargarinăMargarină
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Adăugați cremă fără lapte, amestec de drojdie, ouă și 1 gălbenuș, amestecând bine. Adăugați treptat 2 căni de făină, bătând bine. Se amestecă restul de 1 1/4 căni de făină (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nondairy CreamerNondairy Creamer
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Așezați aluatul într-un vas bine uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac. Se amestecă aluatul în jos. Acoperiți și refrigerați aluatul timp de cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate. Împărțiți o jumătate în 3 porții egale; puneți deoparte jumătatea rămasă. Formați fiecare porțiune într - o frânghie de 10 inci. Împletiți frânghii, ciupiți capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Așezați pâinea împletită într-o tigaie unsă de 8 inci. Repetați procedura cu jumătatea rămasă de aluat. Acoperiți și repetați procedura de creștere 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
8
Combinați gălbenușul rămas și 2 linguri de apă; bate bine. Periați ușor vârfurile de pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
9
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți imediat pâinea din tigăi și răciți-o pe rafturile de sârmă. Feliați și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista