Chai Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu cremă de unt de dovleac portocaliu
Chai Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu cremă de unt de dovleac portocaliu este un vegetarian băutură. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 571 calorii. Această rețetă servește 34. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu caș de ghimbir-Tei, Cidru de mere Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu Caramel sărat, și Sufganiyot Mexican glazurat cu ciocolată caldă (gogoși Hanukkah) cu umplutură de Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați 2 1/2 căni de făină, scorțișoara, cardamomul și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și combina; pune deoparte. Înveliți un al doilea castron mare cu ulei vegetal; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați drojdia și 1 linguriță de zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați apa și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Adăugați punga de ceai și lăsați să stea până când amestecul se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De Ceai
5
Scoateți plicul de ceai, strângeți lichidul din plicul de ceai înapoi în vas și aruncați plicul de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr, lapte, gălbenușuri de ou și vanilie și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați acest amestec în amestecul de făină rezervat și amestecați cu o lingură de lemn până când aluatul se reunește și începe să formeze o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
8
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Împrăștiați bucățile de unt peste aluat și frământați până când untul este complet încorporat și aluatul este neted, strălucitor și elastic, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
9
Adăugați până la 1/4 cană de făină suplimentară, după cum este necesar, dacă aluatul este lipicios. Formați aluatul într-o bilă, așezați-l în vasul cu ulei și întoarceți-l pentru a-l acoperi în ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop umed și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte. Odată ce aluatul a crescut, dați-l cu pumnul în jos, transferați-l pe o suprafață de lucru ușor făinată și întindeți-l până când are o grosime de aproximativ 1/4 inch. Folosind un tăietor rotund de 2-1 / 2 inci, ștampilați cât mai multe runde de aluat și așezați-le pe foaia de copt pregătită la aproximativ 1/4 inch distanță. Adunați resturile de aluat într-o bilă și întindeți-le și tăiați-le din nou. Aruncați resturile de aluat rămase.Acoperiți aluatul rotund cu folie de plastic sau un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Punch
Rola
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Bol
1
Așezați untul, dovleacul, nucșoara și coaja de portocală (dacă se utilizează) într-un castron mediu și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Dovleac
Unt
Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați zahărul pudră și bateți până se omogenizează complet și se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Puneți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu și puneți-l la foc mediu până când temperatura ajunge la 365 km f pe un termometru pentru bomboane/grăsimi. Între timp, așezați o grătar peste o a doua foaie de copt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Termometru De Bucătărie
Cuptor Olandez
Suport De Sârmă
2
Așezați zahărul într-un castron mare; pune deoparte.Când uleiul este gata, adăugați 4 rondele de aluat și prăjiți până se rumenesc, răsturnând la jumătate, aproximativ 2 minute în total. (Dacă apar bule de aer în gogoși, străpungeți-le cu vârful unui cuțit.) Folosind o lingură cu fante, scoateți gogoșile pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Suport De Sârmă
Cuțit
Bol
3
Adăugați încă 4 runde de aluat în ulei. În timp ce aceste runde de aluat se prăjesc, folosiți clești pentru a transfera primele 4 gogoși (încă fierbinți) în vasul cu zahăr. Aruncați pentru a acoperi zahărul, apoi reveniți la grătar. Repetați prăjirea și zahărulacoperirea rundelor de aluat rămase.Când gogoșile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, folosiți un cuțit pentru a perfora partea fiecăruia pentru a forma un buzunar în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuțit
Clește
Bol
4
Așezați vârful pungii de conducte în buzunar și pipați aproximativ 1 linguriță de cremă de unt în interior.