Dacă $1.6 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Chai-condimentat Cheesecake cu crusta de ghimbir ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar măcinat, cremă de brânză, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort Chai condimentat fără Gluten cu glazură Chai condimentată, Cheesecake De Dovleac Condimentat Cu O Crustă De Ghimbir, și Cheesecake cu brânză de capră cu crustă de napolitane condimentată.
Instrucțiuni
1
Pulverizați tigaie cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 3 inci, cu spray antiaderent. Cerneti faina, ghimbirul si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un alt bol mediu până se omogenizează. Bateți în gălbenușul de ou, apoi amestecul de făină. Se amestecă ghimbirul cristalizat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Gălbenuș De Ou
Unt
Ghimbir
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
2
Rulați pe suprafața făinoasă până la Runda de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
3
Transferați în tigaia pregătită. Apăsați pe partea de jos și 1 inch sus părți de pan; pierce peste tot cu furculita. Înghețați 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
5
Coaceți până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Coaceți crusta până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 20 de minute. Crusta rece complet pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu ajutorul mixerului electric, bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Adăugați mascarpone; bate până se omogenizează. Bateți în ouă întregi, câte 1, apoi bateți în gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Ouă
Gălbenuș De Ou
3
Adăugați următoarele 6 ingrediente; bate până se omogenizează.
4
Transferați umplutura în crusta răcită în tigaie; blat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți tortul 1 oră. Reduceți temperatura cuptorului la 200 F. Continuați să coaceți până când tortul este așezat în jurul marginilor, dar centrul se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor (partea superioară a tortului se poate crăpa), cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Scoateți tortul din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mic; se întinde uniform deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Coaceți până se fixează, aproximativ 10 minute. Rulați cuțitul mic în jurul laturilor tortului. Chill descoperit peste noapte. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se menține la rece.