Ceviche De Halibut

Ceviche De Halibut
Halibut Ceviche ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 279 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,15 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână fulgi de chili, file de halibut, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 90%. Ceviche De Halibut, Ceviche De Halibut, și Salată De Ceviche De Halibut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron nereactiv, amestecați halibutul cu ceapă, suc de lămâie și oțet pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
HalibutHalibut
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aruncați marinada de halibut și într-un castron curat combinați halibutul și ardeiul gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MarinadaMarinada
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pentru pansament combinați sucul de lămâie și oțetul de orez și, în timp ce bateți, adăugați ulei de măsline într-un flux lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați coaja de tei, arpagic, coriandru, mentă și fulgi de chili. Îndoiți amestecul de halibut și ardei gras și condimentați, după gust, cu sare și piper. Puneți lingura în pahare de martini și acoperiți cu muguri de ridiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Varza De RidicheVarza De Ridiche
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ardei GrasArdei Gras
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
HalibutHalibut
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
ArpagicArpagic
MentăMentă

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista