Ceviche de creveți și scoici
Rețeta de creveți și scoici Ceviche ar putea satisface pofta ta din America de Sud în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 10. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 130 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Mergeți la magazin și ridicați scoici de dafin, ardei gras, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ceviche de creveți și scoici cu Tequila, Brunch de duminică: Ceviche de creveți și scoici, și Avocado umplut cu Ceviche de creveți și scoici.
Instrucțiuni
Clătiți creveții și scoicile. Umpleți un castron cu apă cu gheață.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Adăugați creveții, reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când creveții sunt opaci, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 1 până la 2 minute.
Îndepărtați cu o strecurătoare sau o lingură cu fante și scufundați în apă cu gheață până se răcește.
Adăugați scoici în apa clocotită și gătiți până când este opac, dar încă umed în centru (tăiat pentru a testa), 1 până la 2 minute; ridicați și scufundați în apă cu gheață până se răcește.
Scurgeți creveții și scoicile.
Tăiați fiecare creveți transversal în treimi.
Între timp, într-un castron de sticlă sau ceramică, amestecați lapte de cocos, suc de lămâie, ardei gras, ardei iute, coriandru, ghimbir și sare. Se amestecă creveții și scoicile. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore sau până la 1 zi.
Puneți lingura într-un castron mare de servire sau pe un platou cu margini.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.