Ceviche Cu Fructe De Mare

Fructe de mare Ceviche ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 262 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de boia de ardei, monkfish, limes și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ceviche Amestecat Cu Fructe De Mare, Cocktail cu fructe de mare în sos roșu picant (Ceviche Rojo de Camaron Y, și Ceviche cu fructe de mare pe castravete rotund acoperit cu Caviar Verde.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați subțire peștele.
Întindeți ceapa feliată uniform în fundul unui vas nereactiv superficial.
Se toarnă sucul de lămâie peste ceapă, apoi se presară cu ulei, boia și chile.
Puneți peștele deasupra, întorcând feliile pentru a acoperi cu marinada.
Acoperiți și refrigerați cel puțin 20 de minute sau până la 2 ore. Se condimentează cu sare și piper.
Se presară coriandru și se servește răcit.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;