Cereale-Migdale Fragile
Cereale-migdale fragile este un vegetarian rețetă cu 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ovăz, zahăr brun, cereale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare sunt Cereale-Migdale Fragile, Migdale Fragile, și Migdale Fragile.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 F. Linia 1 foaie de cookie mare (17x14-inch) sau 2 tigăi (15x10x1-inch) cu folie; pulverizați folie cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați ambele cereale, ovăzul și migdalele; pus deoparte.
În cratița de 1 litru, încălziți untul, zahărul brun și siropul la foc mediu, amestecând frecvent, până când untul se topește și amestecul fierbe.
Se toarnă peste amestecul de cereale; se amestecă până se acoperă bine.
Întindeți amestecul uniform pe foaia de biscuiți cu spatulă de cauciuc până la aproximativ 1/2 inch grosime.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când migdalele se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 15 minute. Rupeți în bucăți cu degetele. A se păstra într-un recipient bine acoperit.