Centrul Secret Ciocolata Unt De Arahide Tort Pops

Rețeta Centrul Secret ciocolată Unt de arahide tort Pops este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de acoperire cu bomboane cu aromă de vanilie, amestecul de cupcake cu unt de arahide și ciocolată al lui betty reese, cupele de unt de arahide ale lui reese cupe despachetate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Biscuiți cu bucăți de ciocolată cu unt de arahide cu un centru de Marshmallow, Ingredient Secret Cookie De Tigaie Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Prăjituri surpriză sănătoase cu unt de arahide (fursecuri Brownie Fudgy cu un centru de unt de arahide!).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți cupcakes conform instrucțiunilor de pe cutie; se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Faceți umplutura cu unt de arahide conform instrucțiunilor de pe cutie, cu excepția omiterii plasării umpluturii în punga de patiserie. Într-un castron mare, se sfărâmă tortul; se amestecă umplutura până se omogenizează bine.
Întoarceți bomboanele cu susul în jos. Introduceți cu grijă bețișoare în centrul fiecărei bomboane, dar nu împingeți până la capăt. Formați amestecul de tort în bile de 1 1/2 inch în jurul fiecărei mini cupe despachetate.
Așezați pe hârtie cerată sau pe o foaie de biscuiți căptușită cu folie de plastic. Congelați 1 până la 2 ore sau până când este ferm.
În bolul cu microunde de 1 litru, cuptorul cu microunde stratul de bomboane descoperit la 1 minut și 30 de secunde; se amestecă. Continuați microundele și amestecați la intervale de 15 secunde până se topește; se amestecă până se omogenizează.
Scoateți jumătate din bile din congelator. Scufundați și rotiți fiecare bilă în acoperire.
Așezați pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie cerată. Stropiți imediat cu decorațiuni. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.