Celebrul fasole roșie și cârnați al lui Richard și Suzanne

Celebrul fasole roșie și cârnați Richard și Suzanne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 801 calorii, 43G de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cârnați andouille, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Crock Oală fasole roșie și orez, Faimoasa fasole Calico a mamei mele, și Suzanne ' s Red Chili.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform. Rezervați picăturile, îndepărtați slănina și ștergeți excesul de grăsime cu prosoape de hârtie; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Adăugați uleiul de măsline, frunzele de dafin și fulgii de ardei roșu în picăturile de slănină din tigaie și reîncălziți. Gatiti ardeiul gras verde, ardeiul gras rosu, ceapa galbena, ceapa verde si usturoiul in amestecul de ulei de masline pana se inmoaie.
Așezați boabele de rinichi într-o oală grea la foc mediu.
Se toarnă apa peste fasole; adăugați amestecul de legume din tigaie și slănina gătită; se amestecă. Se fierbe 30 de minute, amestecând ocazional.
În timp ce untul se topește în amestecul de fasole, întoarceți tigaia la foc și gătiți cârnații în tigaie până se rumenesc ușor; adăugați cârnații la fasole. Clătiți fundul tigaiei cu puțină apă și turnați în amestecul de fasole. Gatiti fasolea inca 15 minute. Condimentează cu sare și piper.