Celebrul cotlet de porc de familie al lui Ed Zieba

Celebrul cotlet de porc de familie al lui Ed Zieba
Celebrul cotlet de porc de familie al lui Ed Zieba ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 305 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 1,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 111 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, ceapă, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 79%. Încearcă Sos maro cotlet de porc – un favorit de familie, Cotlet De Porc Asiatic: O Familie Rapidă Și Ușoară, și Celebrul cotlet de Miel al lui George pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentați Cotletele de porc cu sare condimentată și puneți-le într-un vas de copt din sticlă. Aranjați feliile de ceapă deasupra cotletelor de porc, apoi turnați apa în tigaie. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți temperatura cuptorului la 300 grade F (150 grade C). Continuați să gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru ajunge la 145 grade F (63 grade C), aproximativ încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hartford Court Russian River Pinot Noir ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista