Celebrele chifle lipicioase ale făinii
Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 920 calorii, 16g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Faimoasa pâine de banane a făinii, Faimoasa pâine de banane a făinii, și Chifle De Scorțișoară Aproape Celebre.
Instrucțiuni
În primul rând, faceți goo. Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu.
Bateți zahărul brun și gătiți, amestecând, pentru a combina (poate părea separat, este în regulă).
Se scoate de pe foc și se amestecă mierea, smântâna, apa și sarea. Tulpina pentru a elimina orice bulgări nedizolvate de zahăr brun.
Se lasă să se răcească aproximativ 30 de minute sau până se răcește la temperatura camerei. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni. (Amestecul poate fi preparat cu până la 2 săptămâni înainte și depozitat într-un recipient etanș la frigider.)
Împărțiți aluatul în jumătate. Folosiți jumătate pentru această rețetă și rezervați cealaltă jumătate pentru o altă utilizare.
Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți brioșa în dreptunghi de aproximativ 12 x 16 inci și grosime de 1/4 inci. Acesta va avea consistența rece, umed Play-Doh și ar trebui să fie destul de ușor să se rostogolească. Poziționează dreptunghiul astfel încât o latură scurtă să fie orientată spre tine.
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, zahărul granulat, scorțișoara și jumătate din pecan.
Presărați acest amestec uniform pe întreaga suprafață a aluatului. Pornind de la partea scurtă cea mai îndepărtată de tine și lucrând în jos, rostogoliți dreptunghiul ca o rolă de jeleu. Încercați să vă rostogoliți strâns, astfel încât să aveți o spirală rotundă frumoasă. Tăiați aproximativ 1/4-inch de la fiecare capăt al rolei pentru a le face uniforme.
Folosiți un răzuitor de bancă sau un cuțit de bucătar pentru a tăia ruloul în 8 bucăți egale, fiecare cu o lățime de aproximativ 1 1/2 inci. (În acest moment, chiflele necoapte pot fi înfășurate strâns în folie de plastic și congelate până la 1 săptămână. Când sunt gata să se coace, dezghețați-le, încă învelite, la frigider peste noapte sau la temperatura camerei timp de 2 până la 3 ore, apoi continuați conform indicațiilor.)
Turnați goo-ul într-un vas de copt de 9 x 13 inci, acoperind fundul uniform.
Presărați pecanele rămase uniform pe suprafață. Aranjați chiflele, distanțate uniform, în vasul de copt. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald pentru a dovedi până când aluatul este pufos, pernos și moale, iar chiflele se ating-aproape triplate în dimensiune, aproximativ 2 ore.
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți la 350 de grade F.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Lăsați să se răcească în vas pe un suport de sârmă timp de 20 până la 30 de minute. Pe rând, răsturnați chiflele pe un platou de servire și lingurați orice goo suplimentar și nuci pecan din partea de jos a vasului deasupra.
Chiflele se servesc cel mai bine la cald sau în 4 ore de la coacere. Acestea pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 1 zi și apoi încălzite într-un cuptor de 325 grade F timp de 10 până la 12 minute înainte de servire.
1 1/2 pachete (3 1/4 lingurițe) drojdie uscată activă sau 1 uncie (28 grame) drojdie proaspătă de tort;
1 3/8 căni (2 3/4 bețe; 310 grame) unt nesărat, la temperatura camerei, tăiat în 10 până la 12 bucăți
Folosind un mixer de suport echipat cu cârligul de aluat, combinați făina universală, făina de pâine, drojdia, zahărul, sarea, apa și 5 ouă. Bateți la viteză mică timp de 3 până la 4 minute sau până când toate ingredientele sunt combinate. Opriți mixerul, după cum este necesar, pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului pentru a vă asigura că toată făina este încorporată în ingredientele umede. Odată ce aluatul s-a reunit, bateți la viteză mică încă 3 până la 4 minute. Aluatul va fi foarte rigid și va părea destul de uscat.
Cu mixerul la viteză mică, adăugați untul, câte 1 bucată la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până când dispare în aluat. Continuați să amestecați la viteză mică timp de aproximativ 10 minute, oprind mixerul ocazional pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului. Este important ca tot untul să fie bine amestecat în aluat. Dacă este necesar, opriți mixerul ocazional și rupeți aluatul cu mâinile pentru a ajuta la amestecarea untului.
Odată ce untul este complet încorporat, măriți viteza la mediu și bateți până când aluatul devine lipicios, moale și oarecum strălucitor, încă 15 minute. Va dura ceva timp să ne reunim. Acesta va arata shaggy și discutabilă la început și apoi în cele din urmă se va transforma neted si matasos. Rotiți viteza la mediu-mare și bateți aproximativ 1 minut. Ar trebui să auziți aluatul făcând un sunet slap-slap-slap în timp ce lovește părțile laterale ale bolului. Testați aluatul trăgând de el; ar trebui să se întindă puțin și să dea puțin. Dacă pare umed și slăbit și mai mult ca un aluat decât un aluat, adăugați câteva linguri de făină și amestecați până se reunește. Dacă se rupe în bucăți atunci când trageți de el, continuați să amestecați la viteză medie încă 2 până la 3 minute sau până când dezvoltă mai multă rezistență și se întinde atunci când îl apucați. Este gata când puteți să-l adunați împreună și să-l ridicați în 1 bucată.
Puneți aluatul într-un castron mare sau recipient de plastic și acoperiți-l cu folie de plastic, apăsând folia direct pe suprafața aluatului.
Lăsați aluatul să se dovedească (adică să crească și să dezvolte aroma) la frigider timp de cel puțin 6 ore sau până peste noapte în acest moment puteți îngheța aluatul într-un recipient etanș până la 1 săptămână.