Cele Mai Bune Prăjituri De Crab

Cele Mai Bune Prăjituri De Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab finale. Această rețetă servește 6 și costă 5,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 750 calorii, 26g de proteine, și 61G de grăsime pe porție. 104 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de suc de lămâie, pesmet, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ultimate Crab Prăjituri, Cele Mai Bune Prăjituri De Crab, și Cele Mai Bune Prăjituri De Crab.

Instrucțiuni

1
Faceți mai întâi prăjiturile de crab, astfel încât să aibă timp să se întărească în frigider înainte de a le găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
2
Încălziți un număr de 2 de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 5 până la 7 minute, până când ceapa se caramelizează. Aruncați-l într-un castron și pliați în carne de crab, pesmet, maioneză, albuș de ou, suc de lămâie și coriandru, amestecând doar până se omogenizează bine. Se condimentează cu sare și piper. Formați amestecul în 6 prăjituri de crab grase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
CrabiCrabi
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți-le pe o farfurie, acoperiți-le și lipiți-le la frigider pentru a se răci.
5
Pentru a servi, încălziți un număr de 3 de ulei de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați prăjiturile de crab și gătiți timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte până când sunt frumoase și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
7
Se servește pe hârtie de măcelar ruptă cu pene proaspete de lămâie și Aioli de usturoi cu rădăcină de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
TelinaTelina
UsturoiUsturoi
AioliAioli
8
Tocați usturoiul și transformați-l în pastă folosind partea cuțitului. Sugestie: pentru ca acest lucru să meargă mai repede, adăugați puțină sare la usturoi și continuați să zdrobiți cu partea cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Așezați pasta într-un castron mare și adăugați: smântâna, maioneza, semințele de țelină, sucul de lămâie și uleiul. Condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Îndoiți rădăcina de țelină mărunțită și arpagicul. Dați-i un gust final și ajustați condimentele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
TelinaTelina
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
CondimenteCondimente
ArpagicArpagic
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista