Cele Mai Bune Nuci Pecan Prăjite
Cel mai bun Pecan prăjit este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 571 calorii, 7g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de albuș de ou, scorțișoară măcinată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 194 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Tăiței prăjiți de dovleac cu sos de portocale-afine și nuci pecan prăjite cu miere, Nuci Pecan Condimentate Prăjite, și Nuci Pecan De Arțar Prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C).
Bateți albușurile până se spumează într-un vas mare de sticlă sau metal până se formează vârfuri moi. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile vor forma movile moi, mai degrabă decât un vârf ascuțit.
Amestecați jumătățile de pecan în albușul de ou.
Se amestecă zahărul alb, zahărul brun și scorțișoara împreună într-un castron; se adaugă la amestecul de pecan și albuș de ou și se amestecă.
Înveliți fundul unei tigaie cu jeleu cu untul înmuiat.
Întindeți amestecul de pecan într-un strat uniform în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este crocant, rotind ocazional, 45 până la 60 de minute.