Cele Mai Bune Mere De Caramel

Cele Mai Bune Mere De Caramel
Cele mai bune mere de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 790 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Un amestec de zahăr brun, extract de vanillan, mere tartă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 95 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert. Înmuiați merele în apă clocotită timp de câteva secunde, apoi uscați cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta orice ceară din coji. Pune mere deoparte; când este complet rece, introduceți un bețișor de lemn ferm în partea de jos a fiecărui măr pentru un mâner.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ApăApă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BetisoareleBetisoarele
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Amestecați untul, zahărul brun, siropul de porumb și laptele condensat îndulcit împreună într-o cratiță la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, amestecând constant și reduceți căldura la mediu. Gatiti pana cand un termometru cu bomboane citeste 248 grade F (120 grade C), 25 pana la 30 de minute; amestecați constant pentru a preveni arderea. O linguriță de sirop, aruncată într-un pahar cu apă rece, ar trebui să formeze o minge fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Lucrând rapid, înmuiați fiecare măr în caramelul fierbinte pentru a acoperi complet mărul și aproximativ 1/2 inch din mânerul din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
6
Presărați merele cu orice topping dorit cât sunt încă fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
7
Lăsați merele de caramel să se răcească pe hârtia pergament. Aveți grijă, caramelul este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista