Cele Mai Bune Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Vreodată
Oatiest fulgi de ovăz Cookie-uri vreodată ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 36 și costă 18 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, stafidele, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Oatiest Fulgi De Ovăz Cookie, Cookie-uri fulgi de ovăz bunicii – cookie-uri fulgi de ovăz yummy, și Cookie – urile N ' Oatmeal-răspunsul Paleo la cookie-urile cu fulgi de ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Întindeți ovăzul într-un singur strat pe o tigaie cu jumătate de foaie.
Coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 20 de minute . Răciți ovăzul timp de 2 până la 3 minute pe tigaie.
Se macină 8 uncii de ovăz prăjit într-un robot de bucătărie până la consistența făinii integrale de grâu, aproximativ 3 minute.
Adăugați praful de copt, scorțișoara și sarea în robotul de bucătărie și pulsați de 2 până la 3 ori pentru a combina. Pune deoparte.
Combinați untul și zaharurile în vasul unui mixer de suport și amestecați la viteză medie folosind atașamentul cu palete până la culoare deschisă, aproximativ 3 minute. Opriți-vă o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Reduceți viteza mixerului la cea mai mică viteză și adăugați extractul de ou și vanilie.
Se amestecă pentru a combina. Adăugați încet amestecul de făină până se combină. Opriți-vă o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Adăugați ovăzul prăjit rămas și stafidele. Se amestecă pentru a combina.
Scoateți aluatul cu o farfurie de 1 1/2 uncii pe o jumătate de foaie căptușită cu pergament, lăsând 2 inci între fiecare movilă.
Coaceți până când cookie-urile încep să se rumenească în jurul marginilor, de la 12 la14 minute. Rotiți tigaia la jumătatea gătitului. Se răcește pe tigăi timp de 2 minute, apoi se trece la un suport de răcire pentru a se răci complet.