Cele mai bune cookie-uri de ovaz din lume este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 48 de porții. Acest desert are 55 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr brun, scurtare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Din această lume Chewy fulgi de ovăz Cookie-uri, Fulgi de ovăz Craisin cookie-uri (Cel mai bun din lume!!), și Cel mai bun tort de fulgi de ovăz cu ciocolată din lume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună scurtarea, zahărul alb și zahărul brun până se omogenizează. Se amestecă oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Scurtarea
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în aluat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se amestecă în ovăz și nuci. Aruncați cu lingurițe, la distanță de 1 inch, pe foaia de biscuiți unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Cookie-uri
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor. Scoateți imediat cookie-urile pe rafturile de sârmă și lăsați să se răcească.