Cele Mai Bune Fursecuri Cu Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cele mai bune prăjituri cu ciocolată. Această rețetă face 28 de porții cu 183 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Nucă Cu Ciocolată Integrală Din Grâu {Cookie-Urile Mele Preferate Cu Ciocolată}, prajituri cu ciocolata fara oua / prajituri cu ciocolata moale, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Gatiti, rotind usor tigaia in mod constant, pana cand particulele incep sa devina maro auriu si untul miroase a nuci, aproximativ 5 minute.
Scoateți-l de pe foc și continuați să învârtiți tigaia până când untul devine maro bogat, cu aproximativ 15 secunde mai mult.
Se transferă într-un castron mediu, se amestecă cubul de gheață, se transferă la frigider și se lasă să se răcească complet, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional. (Alternativ, bateți peste o baie de gheață pentru a grăbi procesul).
Între timp, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Așezați zahărul granulat, ouăle și extractul de vanilie în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Bateți la viteză medie mare până când amestecul este galben-maroniu pal și cade de pe tel în panglici groase atunci când este ridicat, aproximativ 5 minute.
Montați atașamentul paletei pe mixer. Când amestecul de unt brun s-a răcit (ar trebui să înceapă să devină din nou opac și ferm în jurul marginilor),
Adăugați zahăr brun și unt brun răcit la amestecul de ouă în mixerul standului.
Se amestecă la viteză medie pentru a combina, aproximativ 15 secunde.
Adăugați amestecul de făină și amestecați la viteză mică până când abia se combină, dar rămâne puțină făină uscată, aproximativ 15 secunde.
Adăugați ciocolată și amestecați la foc mic până când aluatul se reunește, cu aproximativ 15 secunde mai mult.
Transferați într-un recipient etanș și refrigerați aluatul cel puțin peste noapte și până la trei zile.
Când sunteți gata de coacere, reglați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și inferioare din mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Folosind o lingură de înghețată de 1 uncie sau o lingură, așezați linguri de aluat pentru biscuiți pe o foaie de copt antiaderentă sau tapetată cu pergament. Fiecare bilă ar trebui să măsoare aproximativ 3 linguri în volum și ar trebui să puteți încadra 6 până la 8 bile pe fiecare foaie.
Transferați la cuptor și coaceți până se rumenesc în jurul marginilor, dar încă moi, 13 până la 16 minute, rotind tigăile înapoi în față și sus și jos la jumătatea drumului prin coacere.
Scoateți foile de copt din cuptor. În timp ce fursecurile sunt încă fierbinți, presărați foarte ușor cu sare grosieră și apăsați-o ușor în jos pentru a încorpora.
Lăsați să se răcească timp de 2 minute, apoi transferați fursecurile într-o grătar pentru a se răci complet.
Repetați pașii 3 și 4 Pentru aluatul rămas pentru biscuiți. Lăsați cookie-urile să se răcească complet înainte de a le păstra într-un recipient etanș, o pungă de plastic sau un borcan pentru biscuiți la temperatura camerei timp de până la 5 zile.