Cele Mai Bune Biscuiți Cu Lapte Bătut
Cele mai bune biscuiți din zară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 173 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, scurtare cu aromă de unt, făină cu creștere automată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Lapte Bătut, Biscuiți Cu Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Lapte Bătut.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Cerneti faina si bicarbonatul de sodiu impreuna intr-un castron mare; tăiați scurtarea cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Faceți o fântână în centrul amestecului și amestecați laptele de unt până se formează o bilă moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 2 până la 3 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi gros de 1/2 inch.
Tăiați biscuiții cu tăietor de biscuiți și transferați pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile devin maro deschis și părțile laterale încep să se întunece, aproximativ 10 minute.
Scoateți biscuiții pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.