Cele 3 B - fasole (slănină, zahăr brun și Bourbon)
Nevoie de o băuturi fără lactate? Cele 3 B - fasole (slănină, zahăr brun și Bourbon) ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 411 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de muștar picant dijon, apă, sare kosher și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Slow-Aragaz Bacon Zahăr Brun Fasole La Cuptor, Zahăr Brun Bourbon Sparkler, și Zahăr Brun-Bourbon Bundt.
Instrucțiuni
Echipament Special: cuptor olandez mare
Scurgeți fasolea și lăsați-o deoparte. Într-un castron, amestecați împreună zahărul brun, muștarul, apa și bourbonul până când zahărul este dizolvat. Pune deoparte.
Gatiti slanina pana cand este crocanta intr-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Scoateți slănina și toate, cu excepția a câteva linguri de grăsime de slănină.
Adăugați fasolea scursă în oală și amestecați amestecul de sos bourbon. Aduceți fasolea la fierbere, apoi reduceți focul la minim pentru a menține un foc mic. Acoperiți și gătiți fasolea, amestecând la fiecare 20 de minute, până când fasolea este moale și sosul este foarte gros, aproximativ 4 ore. Odată ce fasolea este gătită, condimentați-le cu sare și piper, după gust. Se amestecă slănina gătită și se gătește, acoperită, încă 15 până la 20 de minute.
Transferați fasolea într-un bol de servire și serviți cald.