Cel mai simplu vreodată Battenberg
Cel mai simplu vreodată Battenberg ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă $3.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 694 calorii. Un amestec de colorant alimentar roz, gem de caise, făină de auto-creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 108 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tort Battenberg, Dovleac Spice Battenberg, și Tort Tradițional Battenberg.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Folosind un strat dublu de folie, faceți o barieră în centrul unei cutii pătrate de 20 cm (sau folosiți o cutie Battenberg), apoi tapetați fiecare compartiment cu 2 bucăți de pergament de copt. Puneți toate ingredientele tortului, cu excepția colorantului alimentar, într-un bol mare de amestecare și amestecați cu un tel electric până se omogenizează. Sfat jumătate din amestecul de tort într-o parte a cositorului. Amestecați rapid colorantul alimentar în amestecul de tort rămas. Când aveți o culoare roz netedă și vie, răzuiți acest amestec în cealaltă parte a cositorului, apoi întindeți ambele amestecuri pe marginile secțiunilor lor.
Coaceți timp de 25-30 de minute până când o frigăruie iese curată. Se răcește în cutie timp de 15 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
Așezați prăjiturile pe o placă de tocat și tăiați părțile laterale ale fiecăruia pentru a vă oferi o margine dreaptă.
Tăiați fiecare în jumătate pe lungime pentru a vă oferi 2 bureți roz și 2 bureți dreptunghiulari simpli, folosind o riglă dacă doriți să fiți cu adevărat exacți. Dacă bureții sunt puțin mai înalți decât sunt largi, tăiați și niște burete de pe vârfuri, acest lucru vă va asigura că aveți un pătrat perfect atunci când veniți să asamblați tortul.
Încălziți dulceața de caise într-o tigaie mică sau cuptorul cu microunde, apoi Cerneți-o. Pudrați ușor o suprafață de lucru cu puțin zahăr glazură, apoi întindeți un sfert din marțipan într-un dreptunghi de aproximativ 20 x 10cm.
Periați suprafața cu gemul cald de caise, apoi așezați 1 burete simplu și 1 burete roz unul lângă altul deasupra, perindând mijlocul prăjiturilor cu puțină gem pentru a le lipi împreună.
Ungeți partea superioară a prăjiturilor cu mai mult gem, apoi așezați bureții rămași deasupra, cu mai mult gem între ele, într-un model de tablă de șah.
Întindeți marțipanul rămas într-un dreptunghi de aproximativ 20 x 25 cm.
Periați orice gem rămas peste exteriorul tortului asamblat. Folosind un sucitor pentru a ajuta, ridicați marțipanul peste tort. Neteziți-l deasupra și părțile laterale și apăsați ușor în colțuri, astfel încât să înfășoare bine tortul. Tăiați orice exces de marțipan la aproximativ 1 cm de părțile laterale ale tortului și tăiați o felie subțire de la fiecare capăt la neaten. Pentru a termina, sertizați marțipanul în jurul bazei ciupind cu degetul și degetul mare.